mutasdgpl 4 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Witam, większość z was wie co się dzieje i ja też wiem,nic dziwnego że ten serwer z takiej ilości osób spadł w mgnieniu oka,jak jaką szajka tych zapracowanych ludzi ma totalnie w Ciebie... Nie będę kończyć ale cóż wały są i będą zawszę, Nie polecam nikomu tego serwa i wy ludzie też nie polecajcie w ogóle po co jest rejestracja otwarta jak to jeszcze z miesiąc pociągnie,Na koniec chciałbym dodać że jak ktoś się za coś bierze to powinien to skończyć.Pozdro Mordeczki 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firstonek 7 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Ja do końca życia będę na każdej grupie jaka istnieje z metinem razem z moją gildia pisał pod każdym ich projektem, żeby ludzie omijali te gówno szerokim łukiem 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutasdgpl 4 Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia A dziękuję myślałem że mało ludzi tak myśli.Pozdrawiam 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator DED 141 Napisano 5 Stycznia Administrator Share Napisano 5 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi