mutasdgpl 4 Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Witam mam problem gdyż grałem sobie na spokojnie na metinie dropiłem i biłem metiny i zbijałem wróżkę i chciałem zmienić ch, to mnie wyrzucilo do logowania i gdy chcialem sie zalogować pisało twoje konto niedostępne (czyli ban) Tylko ciekawe za co mogłem dostać bana... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutasdgpl 4 Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Dodam że nic nie robiłem niedozwolonego w metinie a jest wiele osób co potwierdzi ze jestem czysty. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez mutasdgpl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laxus 4 Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 [*]RIP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Forum Alko 31 Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Forum Share Napisano 30 Grudnia 2020 Proszę założyć temat o odwołanie w odpowiednim dziale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Forum Alko 31 Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Forum Share Napisano 30 Grudnia 2020 Temat został zamknięty. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją poinformuj o tym odpowiedniego Moderatora. Pozdrawiamy zespół Erubin.plwiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi